• Evenementen

 • Evenementen

 • Evenementen

 • Sligro vernieuwt e-commerce platform

  07.06.17 | Rondetafel Villa Vught, Laan van Voorburg 1 te Vught

  Sligro, de toonaangevende totaalgroothandel voor professionals in food heeft 50 zelfbedieningsgroothandels, 8 bezorggroothandels en een assortiment van ruim 60.000 artikelen. Sligro gaat haar succesvolle bestelapplicatie vervangen door een nieuw e-commerce platform, Sligro Online 3.0.

  Maurice van Veghel, CIO van Sligro, deelt op 7 juni zijn ervaringen over de transitie van de bestaande bestelapplicatie - snel en betrouwbaar, maar in de loop van de tijd minder goed scorend qua user experience –  naar Sligro Online 3.0. Welke ervaringen zijn opgedaan voor wat betreft user experience, de inbreng van klanten in het ontwikkelproces, de performance en de hosting? Het balanceren tussen de diverse modellen en ontwikkelingen zal ook aan de orde komen.

  Riverbed en ICT Media organiseren samen deze sessie, welke geheel in het teken staat van discussie en uitwisseling van ervaringen tussen jou en je collega’s in het vak!

  Kom jij, of een van je peers, meediscussiëren met Maurice op 7 juni? 

  AANMELDEN VOOR DE SESSIE

  AGENDA
  15:30 uur Ontvangst
  16:00 uur Rondetafeldiscussie
  18:30 uur Exclusief Diner
  20:30 uur Borrel

  Locatie:
  De sessie wordt georganiseerd op 7 juni in Villa Vught, Laan van Voorburg 1 te Vught. De organisatie is in handen van ICT Media. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

  Meer informatie:
  Wanneer je interesse hebt om deze exclusieve sessie bij te wonen, kun je contact opnemen met Chantal Flink (events@ictmedia.nl). Het bijwonen van de bijeenkomst is uitsluitend op uitnodiging en er zijn geen kosten aan verbonden. Van deze bijeenkomst zal een verslag worden gemaakt door een van onze hoofdredacteuren en worden gepubliceerd in één van de IT-vakbladen.

date:
Twitter

nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een overzicht van het laatste IT-management nieuws in uw mailbox