• Evenementen

 • Evenementen

 • Evenementen

 • Topprestaties van je applicaties

  31.05.17 | Rondetafel Villa Vught, Laan van Voorburg 1 te Vught

  In het huidige tijdperk van digitale transformatie draait alles om de gebruikerservaring, de user experience. Trage apps, websites en cloud services staan de klantbeleving en dus het succes van de organisatie in de weg. Het is dus zaak dat het applicatiemanagement zorgt voor topprestaties van deze toepassingen.

  Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Veel organisaties hebben namelijk te maken met een hybride omgeving, waarbij MPLS bestaat naast het oprukkende internet. Hoe scan en beheer je deze omgevingen, bestaande uit WAN’s en internet? Hoe monitor je ook de provider en controleer je diens SLA? Dit kan bijvoorbeeld van groot belang zijn bij belangrijke diensten als Office 365 en Salesforce.com.

  De sessie gaat op 31 mei van start met een interactieve presentatie van Kees Jans (Director ICT bij Wehkamp en CIO of the Year 2006) en op 7 juni met een interactieve presentatie van Maurice van Veghel (CIO en Director ICT van Sligro). Zij zullen de ervaringen van hun organisatie's op dit gebied delen. Vervolgens staat de sessie geheel in het teken van discussie en uitwisseling van ervaringen tussen jou en je collega’s in het vak!

  ‘Topprestaties van je applicaties!’ Ben je erbij?

  AANMELDEN VOOR DE SESSIE

  Agenda
  15.30 uur Ontvangst
  16.00 uur Rondetafeldiscussie
  18.30 uur Exclusief Diner
  20.30 uur Borrel

  Locatie:
  De sessie wordt op meerdere data georganiseerd: 31 mei en 7 juni in Villa Vught, Laan van Voorburg 1 te Vught. Voorkeur voor een datum kun je aangeven in het registratieformulier. De organisatie is in handen van ICT Media. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

  Meer informatie:
  Wanneer je interesse hebt om deze exclusieve sessie bij te wonen, kun je contact opnemen met Chantal Flink (events@ictmedia.nl). Het bijwonen van de bijeenkomst is uitsluitend op uitnodiging en er zijn geen kosten aan verbonden. Van deze bijeenkomst zal een verslag worden gemaakt door onze hoofdredacteur Arnoud van Gemeren en worden gepubliceerd in één van de IT-vakbladen.

date:
Twitter

nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een overzicht van het laatste IT-management nieuws in uw mailbox