• Evenementen

 • Evenementen

 • Evenementen

 • Outsourcing – van belofte naar resultaat!

  07.09.17 | Rondetafel Villa Vught, Laan van Voorburg 1 te Vught

  Outsourcing draagt een belofte in zich die lang niet altijd wordt waargemaakt. De handtekening is nog niet droog of de discussie begint al: ‘de leverancier is niet flexibel’, ‘de klant wil niet meebewegen’, ‘de beoogde doelen worden niet behaald’, ‘bablabla’. Herkenbaar? Tijd om het helemaal anders te doen.

  ICT Media en Infravision nodigen je met plezier uit voor een verhelderende rondetafelsessie over outsourcing. Uiteraard met als doel IT-managers, sourcingmanagers en andere verantwoordelijken de nodige handvatten te geven voor een betere aanpak. Tipje van de sluier: denk vooraf na over regie, over de inrichting van de leveringsketen, het definiëren en monitoren van de KPI’s. Overweeg de eventuele merites van Service Integration and Management (SIAM).

  De menselijke aspecten, ‘de kunst van het samenwerken’, zijn bij outsourcing bijzonder belangrijk, maar als de goverance niet optimaal is, de tooling ongeschikt en rapportages niet compleet of onjuist zijn, dan komt de beoogde uitkomst ter discussie te staan. Dan wordt samenwerken een stuk lastiger. Waar ligt de balans tussen ‘samen ervoor gaan’ en ‘sturen op resultaat’?

  Marc Drost, Manager EICT Service Delivery Operations bij Canon Europe Ltd. legt uit hoe hij dit binnen zijn organisatie heeft aangepakt. Vervolgens staat de sessie in het teken van discussie en uitwisseling van ervaringen. Ben je erbij?

  AANMELDEN VOOR DE SESSIE

  AGENDA
  15:30 uur Ontvangst
  16:00 uur Rondetafeldiscussie
  18:30 uur Exclusief Diner
  20:30 uur Borrel

  Locatie:
  De sessie wordt georganiseerd op 7 september in Villa Vught, Laan van Voorburg 1 te Vught. De organisatie is in handen van ICT Media. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

  Meer informatie:
  Wanneer je interesse hebt om deze exclusieve sessie bij te wonen, kun je contact opnemen met Chantal Flink (events@ictmedia.nl). Het bijwonen van de bijeenkomst is uitsluitend op uitnodiging en er zijn geen kosten aan verbonden. 

date:
Twitter

nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een overzicht van het laatste IT-management nieuws in uw mailbox