• Evenementen

 • Evenementen

 • Evenementen

 • Op weg naar business differentiatie!

  22.03.17 | Rondetafel Villa Vught, Laan van Voorburg 1 te Vught

  Traditioneel staat IT-dienstverlening in het teken van optimalisatie en kostenreductie. In het huidige tijdperk van digitale transformatie willen de meeste organisaties het daar niet bij laten: ze willen op weg naar business differentiatie, waarbij IT een cruciale rol speelt. In deze fase draait het onder meer om een korte time-to-market en voortdurend verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening. IT wordt een concurrentiewapen!

  De reis richting business differentiatie is voor elke organisatie anders, maar loopt vaak via de tussenstations van het optimaliseren van niet-bedrijfskritische infra en applicaties en vervolgens de bedrijfskritische systemen. Het is geen reis met een eindstation, maar een kwestie van continu en blijvend verbeteren!

  De reis brengt de nodige uitdagingen met zich mee, zoals het doorvoeren van standaardisatie, het invoeren van nieuwe technologie, het omgaan met veranderingen in de markt, het verbeteren van interne samenwerking, en nog veel meer.

  HR-dienstverlener Raet is een van de organisaties die op weg is gegaan en deze uitdagingen uit eigen ervaring kent. CIO Carl Annicq van Raet zal tijdens de sessie ingaan op de ervaringen en leerpunten van de HR-dienstverlener ‘in transformatie’.

  Na deze inleidende, interactieve presentatie staat de sessie geheel in het teken van discussie en uitwisseling van ervaringen tussen jou en je collega’s in het vak!

  ‘Op weg naar business differentiatie!’ Ben je erbij?

  AANMELDEN VOOR DE SESSIE

  Agenda - woensdag 22 maart
  15.30 uur Ontvangst
  16.00 uur Rondetafeldiscussie
  18.30 uur Exclusief Diner
  20.30 uur Borrel

  Locatie:
  De sessie wordt op 22 maart gehouden in Villa Vught, Laan van Voorburg 1 te Vught. De organisatie is in handen van ICT Media. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

  Meer informatie:
  Wanneer je interesse hebt om deze exclusieve sessie bij te wonen, kun je contact opnemen met Joelle van Pelt (events@ictmedia.nl). Het bijwonen van de bijeenkomst is uitsluitend op uitnodiging en er zijn geen kosten aan verbonden. Van deze bijeenkomst zal een verslag worden gemaakt door onze hoofdredacteur Arnoud van Gemeren en na goedkeuring worden gepubliceerd in één van de IT-vakbladen. De presentatie van de bijeenkomst is in het Engels, de discussie zal in het Nederlands gevoerd worden.

date:
Twitter

nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een overzicht van het laatste IT-management nieuws in uw mailbox