• Evenementen

 • Evenementen

 • Evenementen

 • Online communiceren en samenwerken: het kan echt beter!

  23.05.17 | Rondetafel De Heeren van Montfoort, Hoogstraat 41 te Montfoort

  De connected enterprise is here to stay. De behoeften op dit gebied groeien: wereldwijde connectiviteit en online samenwerking zijn voor grotere ondernemingen een belangrijke voorwaarde. Je zou daarom verwachten dat de ondersteunende toepassingen inmiddels commodity zijn, en altijd en overal werken.

  Het tegendeel is waar. Veel organisaties hebben verschillende platforms voor online samenwerking en communicatie in gebruik, met als gevolg tijdrovend beheer en onnodig hoge kosten. Het is de vraag hoe deze ongewenste situatie op een hoger plan is te brengen.

  Ter voorbereiding van deze sessie sprak de redactie van Tijdschrift IT Management (TITM) met een kleine twintig IT-verantwoordelijken. Vrijwel allemaal gaven ze aan een heterogene omgeving te hebben, waarbij vrijwel iedereen het beheer als tijdrovend beschreef. Circa de helft van de managers met wie de redactie sprak, vond de kosten onnodig hoog en had problemen met wereldwijde dekking. En dan spreken we nog niet over de andere issues die genoemd werden, zoals gebruikersacceptatie, performance en het rond krijgen van de businesscase.

  Tijdens en na de casestudy is er volop gelegenheid te discussiëren en ervaringen te delen met je collega’s uit het vak.

  Met veel genoegen nodigen Tijdschrift IT Management (TITM) en Fuze je persoonlijk uit voor een interactieve rondetafelsessie over online communiceren en samenwerken anno nu. Gastspreker deze avond is Eveline Erkelens. Zij is de Manager Customer Service and Sales Europe van Vacanceselect en zij zal tijdens de rondetafel sessie haar verhaal vertellen over online-communiceren en samenwerkingen. Welke keuzes heeft ze daarin gemaakt en waarom, gezien vanuit een Europeese strategie.

  AANMELDEN VOOR DE SESSIE

  Agenda:
  17:30 uur: Ontvangst
  18:00 uur: Rondetafelsessie & Diner
  21:00 uur: Einde

  Locatie:
  De sessie wordt op 23 mei georganiseerd op de locatie De Heeren van Montfoort, Hoogstraat 41 te Montfoort. De organisatie is in handen van ICT Media.

  Meer informatie:
  Wanneer je interesse hebt om deze exclusieve sessie bij te wonen, kun je contact opnemen met Chantal Flink (events@ictmedia.nl). Het bijwonen van de bijeenkomst is uitsluitend op uitnodiging en er zijn geen kosten aan verbonden. Van deze bijeenkomst zal een verslag worden gemaakt door onze hoofdredacteur Arnoud van Gemeren en worden gepubliceerd in één van de IT-vakbladen.

date:
Twitter

nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een overzicht van het laatste IT-management nieuws in uw mailbox