• Evenementen

 • Evenementen

 • Evenementen

 • High-Performance Digital Organizations

  08.06.17 | Rondetafel Amsterdam ArenA, ArenA Boulevard 1, Amsterdam

  Op 8 juni organiseren we tijdens de Master Data Management Summit een unieke interactieve CDO-rondetafeldiscussie.

  Informatiestrategie is iets van ons allemaal. Met de juiste handvatten is het mogelijk om een zogenoemde High-performance Digital Organization (HDO) te creëren. Tijd voor een brede, cross-functionele discussie over onder andere data-driven disruption. Mensen, informatie, raamwerken en andere ondersteunende elementen worden hierin bij elkaar gebracht. Santhosh Pillai, CDO van ABN AMRO, zal een inleiding geven over Datadriven disruption binnen ABN AMRO.

  Na deze inleidende, interactieve presentatie staat de sessie geheel in het teken van discussie en uitwisseling van ervaringen tussen jou en je collega’s in het vak!

  AANMELDEN VOOR DE SESSIE

  De sessie vindt plaats van 14:00 - 15:30 uur tijdens de EMEA MDM 360 Summit van Informatica op 8 juni te Amsterdam (Amsterdam ArenA, ArenA Boulevard 1). Indien gewenst ben je ook van harte welkom om vanaf 08:30 bij deze summit aanwezig te zijn.

  Meer informatie:
  Wanneer je interesse hebt om deze exclusieve sessie bij te wonen, kun je contact opnemen met Joelle van Pelt (events@ictmedia.nl). Het bijwonen van de bijeenkomst is uitsluitend op uitnodiging en er zijn geen kosten aan verbonden. Van deze bijeenkomst zal een verslag worden gemaakt door onze hoofdredacteur Hotze Zijlstra en worden gepubliceerd in één van de IT-vakbladen. De voertaal van deze sessie is Engels.

date:
Twitter

nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een overzicht van het laatste IT-management nieuws in uw mailbox