• Evenementen

 • Evenementen

 • Evenementen

 • homepage
 • > Rondetafel
 • > Digitale transformatie bij Sligro Food Group. Van nul naar een miljard in e-commerce
 • Digitale transformatie bij Sligro Food Group. Van nul naar een miljard in e-commerce

  11.10.17 | Rondetafel Villa Vught, Laan van Voorburg 1 te Vught

  Maurice van Veghel, CIO bij Sligro Food Group en verantwoordelijk voor de totale digitale transformatie, vertelt op 11 oktober hoe hij in twee jaar tijd een e-commerce business van maar liefst een miljard euro opgebouwd heeft. Hij zal ingaan op de vraag hoe de bestaande bestelapplicatie – snel en betrouwbaar, maar minder goed scorend qua user experience – is vervangen door Sligro Online 3.0. Aan de orde komen onder meer de inbreng van klanten in het ontwikkelproces, de performance en de hosting.

  In het huidige tijdperk van digitale transformatie draait alles om de gebruikerservaring. Trage apps, websites en cloudservices staan de klantbeleving en daarmee het succes van de organisatie in de weg. Het is dus zaak dat applicaties optimaal performen. Dat is in de veelal hybride omgevingen van veel organisaties makkelijker gezegd dan gedaan.

  Na de interactieve presentatie van Maurice van Veghel staat de sessie in het teken van discussie en uitwisseling van ervaringen tussen jou en je collega’s! Heb je input voor de agenda, dan horen we dit graag!

  AANMELDEN VOOR DE SESSIE

   

  AGENDA
  15:30 uur Ontvangst
  16:00 uur Rondetafeldiscussie
  18:30 uur Exclusief Diner
  20:30 uur Borrel

  Locatie:
  De sessie wordt georganiseerd op 11 oktober in Villa Vught, Laan van Voorburg 1 te Vught. De host van deze rondetafelsessie is Riverbed, specialist in applicatie performance management. De organisatie ligt in handen van ICT Media, net als de moderatie van de sessie.

  Meer informatie:
  Wanneer je interesse hebt om deze exclusieve sessie bij te wonen, kun je contact opnemen met Chantal Flink (events@ictmedia.nl). Het bijwonen van de bijeenkomst is uitsluitend op uitnodiging en er zijn geen kosten aan verbonden. Van deze bijeenkomst zal een verslag worden gemaakt door een van onze hoofdredacteuren en worden gepubliceerd in één van de IT-vakbladen.

date:
Twitter

nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een overzicht van het laatste IT-management nieuws in uw mailbox