• Evenementen

 • Evenementen

 • Evenementen

 • CIO Maurice van Veghel geeft recept voor succesvolle Digital

  11.10.17 | Rondetafel Villa Vught, Laan van Voorburg 1 te Vught

  De Sligro Food Group heeft in twee jaar tijd een e-commerce business van maar liefst een miljard euro opgebouwd. Aan de basis van dat succes ligt onder andere een uitgekiende applicatie-strategie, met doordachte ontwikkeltrajecten en een grote focus op de gebruikerservaring.

  Op 11 oktober 2017 doet Maurice van Veghel, CIO bij Sligro Food Group en verantwoordelijk voor de totale Digitale Transformatie binnen het bedrijf, uit de doeken hoe hij in twee jaar tijd een e-commerce business van maar liefst een miljard euro heeft opgebouwd.

  Van Veghel vertelt tijdens deze exclusieve sessie (alleen op uitnodiging toegankelijk) hoe de bestaande bestelapplicatie – snel en betrouwbaar, maar minder goed scorend qua user experience – is vervangen door Sligro Online 3.0. Aan de orde komen onder meer de inbreng van klanten in het ontwikkelproces, de performance en de hosting.

  In het huidige tijdperk van digitale transformatie draait alles om de gebruikerservaring. Trage applicaties, websites en cloudservices staan de klantbeleving en daarmee het succes van de organisatie in de weg. Daarom is het cruciaal dat applicaties optimaal presteren. Dat is echter in de veelal hybride omgevingen van veel organisaties makkelijker gezegd dan gedaan.

  Na de interactieve presentatie van Maurice van Veghel staat de sessie in het teken van discussie en uitwisseling van ervaringen tussen jou en jouw collega’s. Uiteraard verwelkomen wij op voorhand de input van onze genodigden. Dat zorgt immers voor een nog betere discussie. Heb je input voor de agenda, dan horen we dit graag! 

   

  AANMELDEN VOOR DE SESSIE

  AGENDA
  15:30 uur Ontvangst
  16:00 uur Rondetafeldiscussie
  18:30 uur Exclusief Diner
  20:30 uur Borrel

  Locatie:
  De sessie wordt georganiseerd op 11 oktober in Villa Vught, Laan van Voorburg 1 te Vught. De host van deze rondetafelsessie is Riverbed, specialist in applicatie performance management. De organisatie ligt in handen van ICT Media, net als de moderatie van de sessie.

  Meer informatie:
  Wanneer je interesse hebt om deze exclusieve sessie bij te wonen, kun je contact opnemen met Chantal Flink (events@ictmedia.nl). Het bijwonen van de bijeenkomst is uitsluitend op uitnodiging en er zijn geen kosten aan verbonden. 

date:
Twitter

nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een overzicht van het laatste IT-management nieuws in uw mailbox