• Evenementen

 • Evenementen

 • Evenementen

 • De toekomst van transport en logistiek

  28.03.17 | Rondetafel Villa Vught, Laan van Voorburg 1 te Vught

  Data delen in de logistieke keten: hoe doe je dat?

   

  Meerdere trends maken het nodig dat spelers in de transport- en logistiekmarkt zich moeten voorbereiden op een toekomst die compleet anders zal zijn. Ontwikkelingen als verstedelijking, toenemende milieu-eisen, digitale ontwikkelingen die automatic platooning mogelijk maken en nieuwe partijen als Amazon en Uber. De toekomst is moeilijk voorstelbaar zonder samenwerking in de logistieke keten. Hoe ziet samenwerking er dan uit, wie werkt met wie samen? En is ketenintegratie een kans of een bedreiging?

  Met veel genoegen nodigen we je uit voor een interactieve sessie over de toekomst van transport en logistiek en het delen van data in de keten. Sprekersbijdragen komen van Michiel Haarman (thought leader logistieke sector) en Pascal Huijbers (CTO Fujitsu Benelux).  

  Michiel Haarman over ‘Ketenbreed informatie inzetten en delen’ 
  Tijdens deze interactieve sessie over het delen van data in de logistieke keten zal entrepreneur, boardroom consultant en thought leader Michiel Haarman ingaan op de vraag waarom uniforme afspraken over identificatie, authenticatie en autorisatie zo belangrijk zijn in de logistieke keten.

  Hierdoor is het straks mogelijk dat iedereen met iedereen in de supply chain op een simpele, transparante en gecontroleerde manier data deelt. Zelfs met tot dusver onbekende derde partijen. Dat klinkt mooi, maar hoe zit het met standaarden? Wat zijn de juridische eisen? En niet te vergeten: is er nog een business model?  

  Pascal Huijbers over ‘Intelligent Mobility in een praktijkcase’
  Pascal Huijbers, CTO Fujitsu Benelux, neemt u mee in de transformatie van het publieke transport in de regio Barcelona. Ruim 74 publieke en private partijen werken samen om een één geïntegreerde reiservaring te creëren over openbare en private vervoersmiddelen. Naast dat het openbaar verkeer weer aantrekkelijk wordt gemaakt voor reizigers met behulp van één geïntegreerde ov-kaart en routeplanning applicatie, wordt de transport capaciteit geoptimaliseerd op actuele vraag. Daarnaast kunnen marktpartijen nieuwe diensten ontwikkelen en aanbieden op basis van de reizigers data.  

  Tijdens en na de presentatie en casestudy is er volop gelegenheid te discussiëren en ervaringen te delen met je collega’s uit het vak. Wij organiseren deze sessie voor CIO’s en business- en innovatiemanagers in de transport en logistiek.

  AANMELDEN VOOR DE SESSIE

  Agenda - Dinsdag 28 maart
  16.00 uur Ontvangst
  16.30 uur Rondetafeldiscussie
  18.30 uur Exclusief Diner
  20.30 uur Borrel

  Locatie
  De sessie wordt op 28 maart gehouden in Villa Vught, Laan van Voorburg 1 te Vught. De organisatie is in handen van ICT Media. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

  Meer informatie:
  Wanneer je interesse hebt om deze exclusieve sessie bij te wonen, kun je contact opnemen met Joelle van Pelt (events@ictmedia.nl). Het bijwonen van de bijeenkomst is uitsluitend op uitnodiging en er zijn geen kosten aan verbonden. Van deze bijeenkomst zal een verslag worden gemaakt door onze hoofdredacteur Arnoud van Gemeren en na goedkeuring worden gepubliceerd in één van de IT-vakbladen. De voertaal van deze bijeenkomst is Nederlands.

date:
Twitter

nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een overzicht van het laatste IT-management nieuws in uw mailbox